top of page

Restaurants

WACHIROCK-DOMEIN -  Onze favoriet :-)  

Nathalie en haar team bieden u kwaliteitsvolle, verse, traditionele gerechten in een warm en aangenaam kader. Je vindt er een gevarieerd menu met vis, pasta, salades en heerlijk vlees van lokale producties. Een Amerikaanse "minuut" is een traktatie voor amateurs. Regelmatig wordt er een menu aangeboden. Kom in maart, april, september en oktober de traditionele Savoyaardse raclette proeven in het hart van de Ardennen. De wijnkaart laat u niet onverschillig en  er verschijnen regelmatig nieuwe wijnen.  Reserveren wordt aanbevolen.

www.wachirkok.be 

icone_selection_coup-coeur.gif

LAVACHERIE HOSTEL

Het restaurant van de Auberge de Lavacherie heeft een eigentijdse stijl aangenomen in "grand cru" en zandtinten. Het combineert comfortabele gekalkte meubels en een mooi sobere inrichting door Jean-Paul Alardin en Alexandra Goosse. Het restaurant verdubbelt tot 35 zitplaatsen in de grote zaal en 20 in de kleine. De keuken combineert het beste van Franse en Ardense specialiteiten. Eenvoudig maar lekker naar believen, de bereidingen putten uit de pool van de beste lokale producten: Ardense ham, Bonne Dame-kaas, enz.
Dorp van "Lavacherie" verplicht, het menu geeft een prominente plaats aan goede stukken vee uit onze regio's.

www.aubergedelavacherie.be

DE BORSA

"Le Borsalino" werd geopend in 1990. Deze bekende taverne in de regio biedt 62 zitplaatsen, een Duitse bowlingbaan, een kicker, een bingo, een dartspel ... Onlangs omgedoopt tot "Le Borsa", heeft de taverne onlangs uit nieuw! De Bière de la Jonquille, een lokale specialiteit, wordt ook geserveerd en gewaardeerd als de bekende regionale trappist: l'Orval. La Taverne heeft sinds 2002 het label “Orval Ambassador” ontvangen.

www.leborsa.be

DRIE BRUGGEN VISSERIJ

Gelegen aan de oevers van de Ourthe, in het hart van de Ardense bossen, verwelkomt de Pêcherie des Trois Ponts u het hele jaar door. het is de enige lokale bistro in onze regio. Forel specialiteit!

www.pecherietroisponts.be

bottom of page